Zodiac Casino

Bedømmelse: 4.5 of 5
Få 80 chancer for at blive millionær for kun $ 1

Tilmeldingsbonus:

2000 % bonus

$20

Bonus på første indbetaling

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Det ser ud til at du befinder dig i USA

Desværre vil besøgende, der befinder sig i USA, ikke være i stand til at registrere sig på enhver spillewebsted via links, der leveres af CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Få 80 chancer for at blive millionær for kun $ 1

  • En 2000% bonus: $20 ekstra med din første indbetaling (nye kunder)
  • Bonus tilgængelig på din sekunder køb
  • Bonus tilgængelig på din tredje indbetaling
  • In-browser spil - Ingen download kræves
  • Downloadbare spil er også tilgængelige
  • Spil til mobilenheder - Spil casino spil på din smartphone eller tablet
  • Levende casino - Spil mod rigtige croupiers på Zodiac Casino
  • Microgaming progressive jackpots til rådighed. Microgaming jackpots i alt: $ 3,899,615.32
  • Testet og certificeret af Casino Bonus Center
  • popularitet: Denne kampagne er blevet hævdet af 808 besøgende i løbet af denne november måned
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Please gamble ansvarligt

Software: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming og SlingShot

Internet side: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusser og kampagner

Spil for $ 1 på Zodiac Casino!

Indbetal $ 1 og Zodiac Casino vil give dig $ 20 Gratis, som kan anvendes til at placere op til 80 væddemål på den progressive jackpot slot spil. Det er en fantastisk 2000% bonus og 80 chancer for at blive millionær!

80 chancer for at blive millionær er din for bare $ 1!

Alle jackpots i øjeblikket er tilgængelige på Zodiac Casino: $3,899,615.32

80 Chancer for at blive millionær

Dine stjerner er afstemt til en heldig tid at Zodiac Casino.

Følgende tilbud vil blive givet på de efterfølgende fire indskud:

  • Anden depositum - 100% Match Bonus op til $ 100
  • Tredje depositum - 50% Match Bonus op til $ 80
  • Fjerde indskud - 50% Match Bonus op til $ 150
  • Femte depositum - 50% Match Bonus op til $ 150

ZodiacCasino.com tilbyder dig over 600 state-of-the-art casino spil. Denne enorme opbud af spil betyder, at alle vil finde, hvad de ønsker i kasinoet, fra nybegyndere casino gambler til kortet haj. Hvis du søger nogle online casino tips, hvorfor ikke læse roulette, blackjack, video poker og slots tips og prøve dem ud for dig selv.

Seneste Progressive Vindere - Zodiac Casino

CA $ 76,905.65 blev vundet spiller Cash Splash 5 Reel at Zodiac Casino i oktober 25, 2019

Prøv lykken!

Besøg Zodiac Casino og vælg dit stjernetegn at læse dine seneste formuesprognoser!

Mega Vault Millionaire™ - Eksklusivt progressivt jackpot-spil nu live på Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ er en ny tilføjelse til Mega Moolah jackpot-serie, hvor du har en chance for at vinde den enorme jackpot, der starter ved $ 1,000,000!

Dette spil er eksklusivt til Casino Rewards Group

Seneste Progressive Jackpot vindere

Hvem vandt jackpotten? Her er bordet på Seneste Jackpot Vindere på Zodiac Casino

Gevinster Spil Dato
€10,039.31 Mega Moolah November 3, 2019
CA$76,905.65 Cash Splash 5 Reel Oktober 25, 2019
CA$21,548.53 Tunzamunni 3-Reel Oktober 17, 2019
CA$21,685.56 Mega Vault Millionaire Oktober 15, 2019
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Oktober 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel September 27, 2019
€17,131.23 Mega Moolah September 26, 2019
$7,733.94 Cash Splash 5 Reel September 25, 2019
CA$12,429.50 Cash Splash 5 Reel September 20, 2019
CA$25,088.96 Mega Moolah September 17, 2019

Denne måneds særlige kampagne på Zodiac Casino

Dobbelt belønning peger på A Dark Matter

Denne måneds særlige kampagne på Zodiac Casino

A Dark Matter er en 5 x 3-rulle, 5-linjeslot med Invaderer Wilds ™ hele vejen igennem. Spillet har et stort gevinstpotentiale, der venter på at blive afdækket fra dets hjul, hvor op til 1200x-indsats kan vindes på et enkelt spin i basisspillet og op til 2400x indsats på et enkelt spin kan vindes i Free Spins.

3 Scatters vil tage dig ind i Free Spins-funktionen, med 12-spins til at starte og potentialet for at tilføje et ekstra gratis spin for hver scatter, der lander under funktionen.

Spil spilleautomaten A Dark Matter denne november måned kl Zodiac Casino og du vil blive krediteret med dobbeltpoint.

Kampagneperioden er mellem 01 november 2019 og midnat GMT 30 november 2019. Hvis "A Dark Matter" er ikke tilgængelig i dit land, kan du deltage i denne kampagne ved at spille på "Tally Ho".

Udgivelse af nye spil | November 2019

Her er en frisk liste over nye spil, der kommer til Zodiac Casino denne november måned:

Jungle Jim and the Lost Sphinx | Går live den 6 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Jungle Jim and the Lost Sphinx

Jungle Jim and the Lost Sphinx er et 35-betalingslinjespil, der udvides til 5x5 og 50-linjer under funktionerne.

Denne helt nye online slot introducerer en ny Win Booster ™ -variant, der giver dig mulighed for at øge din indsats med 300% for at låse op en bonus Scatter.

Med chancen for at vinde op til 6250x din indsats, du er i livets eventyr med Jungle Jim!

Lock A Luck | Går live den 12 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Lock A Luck

Lock-A-Luck er en 5x3 online-slot med 243 permanent aktiverede måder at vinde på. En klassiker bliver aldrig gammel, men dette spil bringer et nyt tag til den elskede formel. Basisspillet repræsenterer klassisk slot-sjov med Lucky Highs, Wilds og Locked Reels.

Med muligheden for lave indsatsstørrelser for at låse en massiv udbetaling ud, er der ikke noget bedre tidspunkt at låse din held!

Rising Royals™ | Går live den 14 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Rising Royals ™

Dette elegante og kongelige spil indeholder 5-hjul, 3-rækker, 20-betalingslinjer og har Symbol Lock Re-spin og Symbol Upgrade.

I Versailles-paladset bor der en kongefamilie: en konge, en dronning og deres prins, der findes blandt et overdådigt liv med blændende lysekroner, en rose-prydet gårdsplads og nuancer af kongelig lilla. Det er en kongelig bold, og du er inviteret!

Tiki Mania | Går live den 19 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Tiki Mania

Tiki Mania kombinerer farverige traditionelle polynesiske motiver med spændende og animerede spilmekaniske handlinger i et fortryllende tropisk spillested.

Jackpot-funktionen er tilgængelig både i basisspillet og gratis spins, og tildeler enten 50 gange større eller 1000 gange større gevinst.

Playboy™ Gold Jackpots | Går live den 26 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Playboy ™ Gold Jackpots

Dine yndlings smukke kaniner er tilbage og søger at hjælpe dig med at vinde stort!

Rig på funktioner, Playboy™ Gold Jackpots er i en klasse i sig selv; Landing the Wheel Bonus er din billet til gratis spins eller jackpotpriser op til 2500x! Gå vild med legekammeraterne og garanterede Jumbo-blokke på hvert gratis spin!

© 2019 Playboy Enterprises International, Inc. Playboy and the Rabbit Head Design are trademarks of Playboy Enterprises International, Inc. and used under license by Microgaming.

Festive Indulgence | Går live den 28 november, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Festive Indulgence

Festive Indulgence er en ny online slot lige i tide til ferien!

Inden for Free Spins-funktionen alle sejre tredobles og yderligere 3-spredning på hjulene behandler dig med yderligere 15-spins. Ferien er det perfekte tidspunkt at forkæle dig selv, så kom i gang med festlig overbærenhed kl Zodiac Casino!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Velkomstbonus

Spillere, der beslutter at købe chips ved Zodiac Casino modtager en stor bonus på $20 på deres første køb, denne bonus giver flere muligheder for at have en stor tid på Zodiac Casino

*Vilkår og betingelser gælder.

Zodiac Casino er et anbefalet casino

Zodiac Casino er blevet fremhævet som anbefalede casino for spillere placeret i følgende lande:

Østrig, Canada, Finland, Tyskland, Japan, Luxembourg, Norge, New Zealand, Polen, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige.

Microgaming progressive jackpots på Zodiac Casino

Zodiac Casino har progressive jackpot spil for dig at vælge imellem!

Samlet alle jackpots til rådighed (Microgaming Progressive Jackpot Network): $3,899,615.32. Nedenfor kan du se de aktuelle jackpotniveauer (Opdateret for en time siden onsdag 13 i november):

Jackpot Spil
$1,011,517.90 Mega Moolah
spillemaskiner
$1,011,517.90 Mega Moolah Isis
spillemaskiner
$890,989.61 King Cashalot
spillemaskiner
$732,840.67 Major Millions 3-Reel
spillemaskiner
$732,840.67 Major Millions 5-Reel
spillemaskiner
$340,191.14 Roulette Royale
roulette
$259,782.60 Caribbean Draw Poker
poker
$224,174.24 Poker Ride
poker
$213,942.68 Progressive Cyberstud Poker
poker
$103,634.54 Triple 7s Progressive Blackjack
Blackjack
$40,514.30 Treasure Nile
spillemaskiner
$29,109.99 Jackpot Deuces
Video Poker
$14,613.55 Tunzamunni
spillemaskiner
$14,087.70 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
$11,782.27 Fruit Fiesta 3-Reel
spillemaskiner
$11,782.27 Fruit Fiesta 5-Reel
spillemaskiner
$9,023.25 Cash Splash 3-Reel
spillemaskiner
$9,023.25 Cash Splash 5-Reel
spillemaskiner
$6,120.44 WowPot 3-Reel
spillemaskiner
$6,120.44 WowPot 5-Reel
spillemaskiner
$3,410.88 LotsaLoot 3-Reel
spillemaskiner
$3,410.88 LotsaLoot 5-Reel
spillemaskiner

Zodiac Casino Anmeldelse af Casino Bonus Center

Historien om denne anmeldelse

Zodiac Casino blev gennemgået af os for første gang i 2006. Denne anmeldelse blev opdateret 4 uger siden,

Nuværende vurdering:

Rating 4.5 af 5

Bedømmelse: 4.5 ud af 5

Annoncørens oplysning: Denne anmeldelse er en salgsfremmende funktion - Denne anmeldelse er ikke udbydes af en uafhængig forbrugerbevægelse.

Software og spilplatform

Zodiac Casino tilbyder casino spil udviklet af Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming og SlingShot, give sine spillere flere valgmuligheder at vælge fra. Spillere på Zodiac Casino kan downloade den gratis casino software eller spille online uden en download. Zodiac Casino tilbyder et udvalg af spil at blive afspillet direkte på smartphones og tablets

Bemærk: Nogle casino software udbydere har restriktioner for hvilke lande deres spil kan tilbydes. Tilgængelighed afhænger af dit land.

Certificering af Casino Bonus Center

Vores hold har vist de vigtigste aspekter, der skal overvejes for at spille for rigtige penge på et online casino, såsom udbetalinger, support, akkrediteret software, pålidelighed, kvalitet af de spil og reguleringsstandarder, og vi kan bekræfte, at Zodiac Casino opfylder branchens-bedste praksis.

Den bonus på $20 tilbydes af Zodiac Casino på første indbetaling er en enorm bonus!

Licens

Zodiac Casino er udgivet under betingelserne i Kahnawake Gaming Commission, Canada, Og er også licenseret af Malta Gaming Authority, under licensnummer MGA/CL1/501/2008.

hjemmesiden ZodiacCasino.com ejes og drives af Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino ledes i Storbritannien af Apollo Entertainment Limited, og er licenseret og reguleret i Storbritannien af ​​den UK Gambling Commission under licensnummer: 000-038620-R-319310-006.

En del af den velkendte CasinoRewards gruppe, Zodiac Casino tilbyder downloadbare, flash og mobile spil og respekteres for at være hurtig med betalinger og have fremragende kundeservice.

Software / Grafik

Zodiac Casino Har en frisk, ren grænseflade, der er nem at bruge. Brug godt respekteret Microgaming software, Zodiac Casino vil tilbyde spillere den mest realistiske spiloplevelse online.

Spil

Zodiac Casino har et imponerende udvalg af bordsspil, video poker, spilleautomater og progressive jackpots. Den nye spilplatform giver ekstra spil og en konstant udrulning af nye spil hele året, med nye muligheder til rådighed for spillere af alle genrer.

Kundeservice

Service er en prioritet på Zodiac Casino. Uanset om du bruger gratisnumre, e-mail eller brug livechat, vil et supportteam få svar på dine spørgsmål inden for få minutter. Repræsentanterne er altid høflige og venlige og er tilgængelige syv dage om ugen, 24 timer om dagen!

Zodiac Casino opretholder et 24 time, 7 dage om ugen call center til at håndtere alle e-mail, live chat og telefon forespørgsler.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Konklusion

Der er mange kasinoer, der ikke lever op til forventning; Zodiac Casino er ikke en af ​​dem. Giv dem en tur i dag.

Zodiac Casino accepterer ikke spillerregistreringer fra følgende steder:

Afghanistan, Albanien, Amerikansk Samoa, Angola, Armenien, Australien, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belarus, Belgien, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Cape Verde, Den Centralafrikanske Republik, Tchad, Juleøen, Cocos Keeling) Øer, Comorerne, Congo, Cote d'Ivoire, Cypern, Danmark, Dominica, Østtimor, Ækvatorialguinea, Eritrea, Etiopien, Mikronesiens Forenede Stater, Frankrig, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Ungarn, Iran , Irak, Irland, Israel, Italien, Kiribati, Kirgisistan, Liberia, Libyen, Jugoslavien, Litauen, Malawi, Maldiverne, Mauretanien, Mayotte, Myanmar, Nederlandene, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Nordmarianerne, Nordkorea Pakistan, Palau, Peru, Filippinerne, Pitcairn, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rwanda, Serbien, Sierra Leone, Singapore, Somalia, Sydafrika, Spanien, Sudan, Sverige, Syrien, Tadsjikistan, Taiwan, Uganda, USA af Amerika, Jomfruøerne, USA, Vestsahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.