Zodiac Casino

Bedømmelse: 4.5 of 5
Få 80 chancer for at blive millionær for kun $ 1

Tilmeldingsbonus:

2000 % bonus

$20

Bonus på første indbetaling

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Det ser ud til at du befinder dig i USA

Desværre vil besøgende, der befinder sig i USA, ikke være i stand til at registrere sig på enhver spillewebsted via links, der leveres af CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Få 80 chancer for at blive millionær for kun $ 1

  • En 2000% bonus: $20 ekstra med din første indbetaling (nye kunder)
  • Bonus tilgængelig på din sekunder køb
  • Bonus tilgængelig på din tredje indbetaling
  • Nye Zealands spillere accepteres (Skift land)
  • In-browser spil - Ingen download kræves
  • Downloadbare spil er også tilgængelige
  • Spil til mobilenheder - Spil casino spil på din smartphone eller tablet
  • Levende casino - Spil mod rigtige croupiers på Zodiac Casino
  • Microgaming progressive jackpots til rådighed. Microgaming jackpots i alt: $ 6,463,719.23
  • Testet og certificeret af Casino Bonus Center
  • popularitet: Denne kampagne er blevet hævdet af 1193 besøgende i løbet af denne september måned
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Please gamble ansvarligt

Software: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming og SlingShot

Internet side: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusser og kampagner

Spil for $ 1 på Zodiac Casino!

Indbetal $ 1 og Zodiac Casino vil give dig $ 20 Gratis, som kan anvendes til at placere op til 80 væddemål på den progressive jackpot slot spil. Det er en fantastisk 2000% bonus og 80 chancer for at blive millionær!

80 chancer for at blive millionær er din for bare $ 1!

Alle jackpots i øjeblikket er tilgængelige på Zodiac Casino: $6,463,719.23

80 Chancer for at blive millionær

Dine stjerner er afstemt til en heldig tid at Zodiac Casino.

Følgende tilbud vil blive givet på de efterfølgende fire indskud:

  • Anden depositum - 100% Match Bonus op til $ 100
  • Tredje depositum - 50% Match Bonus op til $ 80
  • Fjerde indskud - 50% Match Bonus op til $ 150
  • Femte depositum - 50% Match Bonus op til $ 150

ZodiacCasino.com tilbyder dig over 600 state-of-the-art casino spil. Denne enorme opbud af spil betyder, at alle vil finde, hvad de ønsker i kasinoet, fra nybegyndere casino gambler til kortet haj. Hvis du søger nogle online casino tips, hvorfor ikke læse roulette, blackjack, video poker og slots tips og prøve dem ud for dig selv.

Seneste Progressive Vindere - Zodiac Casino

CA $ 25,088.96 blev vundet spiller Mega Moolah at Zodiac Casino september 17, 2019

Prøv lykken!

Besøg Zodiac Casino og vælg dit stjernetegn at læse dine seneste formuesprognoser!

Seneste Progressive Jackpot vindere

Hvem vandt jackpotten? Her er bordet på Seneste Jackpot Vindere på Zodiac Casino

Gevinster Spil Dato
CA$25,088.96 Mega Moolah September 17, 2019
CA$12,138.90 Cash Splash 5 Reel September 12, 2019
CA$30,847.45 Cash Splash 5 Reel September 5, 2019
CA$35,673.86 Mega Moolah August 26, 2019
$24,335.93 Mega Moolah August 24, 2019
CA$56,045.59 Cash Splash 5 Reel August 24, 2019
CA$10,671.59 Mega Moolah August 23, 2019
CA$74,859.78 Treasure Nile August 21, 2019
CA$56,596.57 Treasure Nile August 17, 2019
CA$47,687.49 Mega Moolah August 15, 2019

Denne måneds særlige kampagne på Zodiac Casino

Dobbelt belønning peger på Roar of Thunder™

Denne måneds særlige kampagne på Zodiac Casino

Roar of Thunder™ er en majestætisk 5-hjuls slot, der brøler med gevinstpotentiale!

Du kan tjene op til 3x din indsats under gratis spins og gratis spins kan gentegnes igen og igen. Deltag i spændingen og spill det største spil rundt, kun tilgængeligt på Zodiac Casino.

Spil slots spillet Roar of Thunder™ denne september måned kl Zodiac Casino og du vil blive krediteret med dobbeltpoint.

Kampagneperioden er mellem 01 september 2019 og midnat GMT 30 september 2019. Hvis "Roar of Thunder" er ikke tilgængelig i dit land, kan du deltage i denne kampagne ved at spille på "Agent Jane Blonde".

Udgivelse af nye spil | September 2019

Her er en frisk liste over nye spil, der kommer til Zodiac Casino denne september måned:

Banana Odyssey | Går live den 4 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Banana Odyssey

Banana Odyssey fortæller historien om to rivaliserende Astrochimps og deres uhæmmede entusiasme og rene ambition i kamp mod Banana Planet.

Få en scatter på hjulene 2, 3 og 4 i basisspillet for at udløse 10 Free Spins. Under gratis spins, ethvert vildt, der lander og udvides, holdes for den resterende del af funktionen. Spænd op, begynd på et astronomisk eventyr, og gå bananer!

Aurora Wilds | Går live den 10 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Aurora Wilds

Aurora Wilds blev designet med fængslende kunst og vidunderligt, stiliserede totemdyr, der hver især fanger karakter, kraft og unik styrke hos hver af disse storslåede skabninger.

Når tre jackpottrigger lander på hjulene 2, 3 og 4, udløses jackpothjulets bonus. En gang i hjulets bonus er en af ​​fire jackpots garanteret!

Tweet Hearts™ | Går live den 18 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Tweet Hearts ™

De skjulte perler i dette spil er dobbelt symbol og Lucky Wild funktioner.

Det frodige landskab af Tweet Hearts™ bør også give anledning til følelser af varme og sindsro. Vi inviterer dig elskværdigt til vores hemmelige fuglejungle for at få et indblik i vores daglige kærlighedsliv for vores pastelfærlige papegøjer, kvitrende sange fra højden af ​​jungeldakinen, indhylle dig i en melodi, der inspirerer til frihed, kærlighed og velstand.

Book of Oz – Lock ‘n Spin | Går live den 24 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Book of Oz - Lock 'n Spin

Forestil dig at låse 2-hjul med chancen for at vinde alle 5-bøger! Fortryllende rigdomme med op til 25 gratis spins og gevinster på op til 5000x din indsats venter på i denne yderst flygtige spilleautomat.

Ved starten af ​​gratis spins får du en gratis chance for at opgradere dit specielle ekspanderende symbol. I Land of Oz fungerer guidenes bog som både en scatter og en vild til at tildele store og magtfulde sejre!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Velkomstbonus

Spillere, der beslutter at købe chips ved Zodiac Casino modtager en stor bonus på $20 på deres første køb, denne bonus giver flere muligheder for at have en stor tid på Zodiac Casino

*Vilkår og betingelser gælder.

Zodiac Casino er et anbefalet casino

Zodiac Casino er blevet fremhævet som anbefalede casino for spillere placeret i følgende lande:

Østrig, Canada, Finland, Tyskland, Japan, Luxembourg, Norge, New Zealand, Polen, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige.

Microgaming progressive jackpots på Zodiac Casino

Zodiac Casino har progressive jackpot spil for dig at vælge imellem!

Samlet alle jackpots til rådighed (Microgaming Progressive Jackpot Network): $6,463,719.23. Nedenfor kan du se de aktuelle jackpotniveauer (Opdateret 30 minutter siden, tirsdag 17 i september):

Jackpot Spil
$3,012,743.93 Mega Moolah
spillemaskiner
$3,012,743.93 Mega Moolah Isis
spillemaskiner
$1,266,149.36 Major Millions 3-Reel
spillemaskiner
$1,266,149.36 Major Millions 5-Reel
spillemaskiner
$842,291.51 King Cashalot
spillemaskiner
$330,451.52 Roulette Royale
roulette
$240,303.36 Caribbean Draw Poker
poker
$225,051.30 Poker Ride
poker
$204,203.06 Progressive Cyberstud Poker
poker
$93,894.92 Triple 7s Progressive Blackjack
Blackjack
$83,256.15 Treasure Nile
spillemaskiner
$69,530.99 LotsaLoot 3-Reel
spillemaskiner
$69,530.99 LotsaLoot 5-Reel
spillemaskiner
$28,202.65 Jackpot Deuces
Video Poker
$20,047.39 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
$17,154.75 WowPot 3-Reel
spillemaskiner
$17,154.75 WowPot 5-Reel
spillemaskiner
$16,421.46 Tunzamunni
spillemaskiner
$11,527.51 Cash Splash 3-Reel
spillemaskiner
$11,527.51 Cash Splash 5-Reel
spillemaskiner
$2,489.37 Fruit Fiesta 3-Reel
spillemaskiner
$2,489.37 Fruit Fiesta 5-Reel
spillemaskiner

Zodiac Casino Anmeldelse af Casino Bonus Center

Historien om denne anmeldelse

Zodiac Casino blev gennemgået af os for første gang i 2006. Denne anmeldelse blev opdateret 7 timer siden,

Nuværende vurdering:

Rating 4.5 af 5

Bedømmelse: 4.5 ud af 5

Annoncørens oplysning: Denne anmeldelse er en salgsfremmende funktion - Denne anmeldelse er ikke udbydes af en uafhængig forbrugerbevægelse.

Software og spilplatform

Zodiac Casino tilbyder casino spil udviklet af Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming og SlingShot, give sine spillere flere valgmuligheder at vælge fra. Spillere på Zodiac Casino kan downloade den gratis casino software eller spille online uden en download. Zodiac Casino tilbyder et udvalg af spil at blive afspillet direkte på smartphones og tablets

Bemærk: Nogle casino software udbydere har restriktioner for hvilke lande deres spil kan tilbydes. Tilgængelighed afhænger af dit land.

Certificering af Casino Bonus Center

Vores hold har vist de vigtigste aspekter, der skal overvejes for at spille for rigtige penge på et online casino, såsom udbetalinger, support, akkrediteret software, pålidelighed, kvalitet af de spil og reguleringsstandarder, og vi kan bekræfte, at Zodiac Casino opfylder branchens-bedste praksis.

Den bonus på $20 tilbydes af Zodiac Casino på første indbetaling er en enorm bonus!

Licens

Zodiac Casino er udgivet under betingelserne i Kahnawake Gaming Commission, Canada, Og er også licenseret af Malta Gaming Authority, under licensnummer MGA/CL1/501/2008.

hjemmesiden ZodiacCasino.com ejes og drives af Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino ledes i Storbritannien af Apollo Entertainment Limited, og er licenseret og reguleret i Storbritannien af ​​den UK Gambling Commission under licensnummer: 000-038620-R-319310-006.

En del af den velkendte CasinoRewards gruppe, Zodiac Casino tilbyder downloadbare, flash og mobile spil og respekteres for at være hurtig med betalinger og have fremragende kundeservice.

Software / Grafik

Zodiac Casino Har en frisk, ren grænseflade, der er nem at bruge. Brug godt respekteret Microgaming software, Zodiac Casino vil tilbyde spillere den mest realistiske spiloplevelse online.

Spil

Zodiac Casino har et imponerende udvalg af bordsspil, video poker, spilleautomater og progressive jackpots. Den nye spilplatform giver ekstra spil og en konstant udrulning af nye spil hele året, med nye muligheder til rådighed for spillere af alle genrer.

Kundeservice

Service er en prioritet på Zodiac Casino. Uanset om du bruger gratisnumre, e-mail eller brug livechat, vil et supportteam få svar på dine spørgsmål inden for få minutter. Repræsentanterne er altid høflige og venlige og er tilgængelige syv dage om ugen, 24 timer om dagen!

Zodiac Casino opretholder et 24 time, 7 dage om ugen call center til at håndtere alle e-mail, live chat og telefon forespørgsler.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Konklusion

Der er mange kasinoer, der ikke lever op til forventning; Zodiac Casino er ikke en af ​​dem. Giv dem en tur i dag.

Zodiac Casino accepterer ikke spillerregistreringer fra følgende steder:

Afghanistan, Albanien, Amerikansk Samoa, Angola, Armenien, Australien, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belarus, Belgien, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Cape Verde, Den Centralafrikanske Republik, Tchad, Juleøen, Cocos Keeling) Øer, Comorerne, Congo, Cote d'Ivoire, Cypern, Danmark, Dominica, Østtimor, Ækvatorialguinea, Eritrea, Etiopien, Mikronesiens Forenede Stater, Frankrig, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Ungarn, Iran , Irak, Irland, Israel, Italien, Kiribati, Kirgisistan, Liberia, Libyen, Jugoslavien, Litauen, Malawi, Maldiverne, Mauretanien, Mayotte, Myanmar, Nederlandene, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Nordmarianerne, Nordkorea Pakistan, Palau, Peru, Filippinerne, Pitcairn, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rwanda, Serbien, Sierra Leone, Singapore, Somalia, Sydafrika, Spanien, Sudan, Sverige, Syrien, Tadsjikistan, Taiwan, Uganda, USA af Amerika, Jomfruøerne, USA, Vestsahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.