Grand Mondial Casino

Bedømmelse: 5 of 5
Få 150 chancer for at blive en øjeblikkelig millionær for kun $ 10

Tilmeldingsbonus:

375 % bonus

$37.50

Bonus på første indbetaling

Det ser ud til at du befinder dig i USA

Desværre vil besøgende, der befinder sig i USA, ikke være i stand til at registrere sig på enhver spillewebsted via links, der leveres af CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Få 150 chancer for at blive en øjeblikkelig millionær for kun $ 10

  • En 375% bonus: $37.50 ekstra med din første indbetaling (nye kunder)
  • Bonus tilgængelig på din sekunder køb
  • In-browser spil - Ingen download kræves
  • Downloadbare spil er også tilgængelige
  • Spil til mobilenheder - Spil casino spil på din smartphone eller tablet
  • Levende casino - Spil mod rigtige croupiers på Grand Mondial Casino
  • Microgaming progressive jackpots til rådighed. Microgaming jackpots i alt: $ 6,144,931.16
  • Testet og certificeret af Casino Bonus Center
  • popularitet: Denne kampagne er blevet hævdet af 167 besøgende i løbet af denne september måned
  • Vilkår og betingelser Anvend
  • 18+ | Please gamble ansvarligt

Software: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge og SlingShot

Internet side: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusser og kampagner

Udnyt 150 chancerne for at vinde jackpotten på $ 2,780,832!

Grand Mondial Casino ønsker at du skal være den næste millionær! Du skal blot lave en første indbetaling på kun $ 10 nu for at få en $ 37.50 bonus som kan anvendes til at placere op til 150 væddemål på den progressive jackpot slotmaskiner som kommer ind i millioner!

Vores anbefaling: Tag din chance på "Mega Moolah"

Du kan bruge din $ 37.50 bonus at lege Op til 150 spins på det berømte slot spil "Mega Moolah", Du kan øjeblikkeligt vinde en jackpot på $ 2,780,832!

Dobbel chancerne for at vinde

I en begrænset periode kan du kun fordoble dine chancer for at vinde med en fantastisk 100% match bonus op til $ 250 på din anden indbetaling på Grand Mondial Casino.

Nogen skal blive den næste øjeblikkelige millionær ... Det kunne være dig!

Så tag din chance - påstår dine 150 chancer for at vinde og begynde at spinde!

Seneste Progressive Vindere - Grand Mondial Casino

$ 70,997.14 blev vundet spiller Treasure Nile at Grand Mondial Casino August 10, 2019

Prøv lykken!

Seneste Progressive Jackpot vindere

Hvem vandt jackpotten? Her er bordet på Seneste Jackpot Vindere på Grand Mondial Casino

Gevinster Spil Dato
CA$10,025.25 Mega Moolah September 13, 2019
CA$8,261.98 Cash Splash 5 Reel September 2, 2019
€28,724.51 Mega Moolah August 28, 2019
€10,802.23 Mega Moolah August 21, 2019
$9,992.48 Cash Splash 5 Reel August 17, 2019
$10,026.75 Mega Moolah August 12, 2019
$70,997.14 Treasure Nile August 10, 2019
$42,667.36 Mega Moolah August 4, 2019
€18,743.71 Mega Moolah August 2, 2019
CA$57,132.35 Cash Splash 5 Reel Juli 27, 2019

Denne måneds særlige kampagne på Grand Mondial Casino

Dobbelt belønning peger på Roar of Thunder™

Denne måneds særlige kampagne på Grand Mondial Casino

Roar of Thunder™ er en majestætisk 5-hjuls slot, der brøler med gevinstpotentiale!

Du kan tjene op til 3x din indsats under gratis spins og gratis spins kan gentegnes igen og igen. Deltag i spændingen og spill det største spil rundt, kun tilgængeligt på Grand Mondial Casino.

Spil slots spillet Roar of Thunder™ denne september måned kl Grand Mondial Casino og du vil blive krediteret med dobbeltpoint.

Kampagneperioden er mellem 01 september 2019 og midnat GMT 30 september 2019. Hvis "Roar of Thunder" er ikke tilgængelig i dit land, kan du deltage i denne kampagne ved at spille på "Agent Jane Blonde".

Udgivelse af nye spil | September 2019

Her er en frisk liste over nye spil, der kommer til Grand Mondial Casino denne september måned:

Banana Odyssey | Går live den 4 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Banana Odyssey

Banana Odyssey fortæller historien om to rivaliserende Astrochimps og deres uhæmmede entusiasme og rene ambition i kamp mod Banana Planet.

Få en scatter på hjulene 2, 3 og 4 i basisspillet for at udløse 10 Free Spins. Under gratis spins, ethvert vildt, der lander og udvides, holdes for den resterende del af funktionen. Spænd op, begynd på et astronomisk eventyr, og gå bananer!

Aurora Wilds | Går live den 10 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Aurora Wilds

Aurora Wilds blev designet med fængslende kunst og vidunderligt, stiliserede totemdyr, der hver især fanger karakter, kraft og unik styrke hos hver af disse storslåede skabninger.

Når tre jackpottrigger lander på hjulene 2, 3 og 4, udløses jackpothjulets bonus. En gang i hjulets bonus er en af ​​fire jackpots garanteret!

Tweet Hearts™ | Går live den 18 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Tweet Hearts ™

De skjulte perler i dette spil er dobbelt symbol og Lucky Wild funktioner.

Det frodige landskab af Tweet Hearts™ bør også give anledning til følelser af varme og sindsro. Vi inviterer dig elskværdigt til vores hemmelige fuglejungle for at få et indblik i vores daglige kærlighedsliv for vores pastelfærlige papegøjer, kvitrende sange fra højden af ​​jungeldakinen, indhylle dig i en melodi, der inspirerer til frihed, kærlighed og velstand.

Book of Oz – Lock ‘n Spin | Går live den 24 september, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Book of Oz - Lock 'n Spin

Forestil dig at låse 2-hjul med chancen for at vinde alle 5-bøger! Fortryllende rigdomme med op til 25 gratis spins og gevinster på op til 5000x din indsats venter på i denne yderst flygtige spilleautomat.

Ved starten af ​​gratis spins får du en gratis chance for at opgradere dit specielle ekspanderende symbol. I Land of Oz fungerer guidenes bog som både en scatter og en vild til at tildele store og magtfulde sejre!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Velkomstbonus

Spillere, der beslutter at købe chips ved Grand Mondial Casino modtager en stor bonus på $37.50 på deres første køb, denne bonus giver flere muligheder for at have en stor tid på Grand Mondial Casino

*Vilkår og betingelser gælder.

Grand Mondial Casino er et anbefalet casino

Grand Mondial Casino er blevet fremhævet som anbefalede casino for spillere placeret i følgende lande:

Østrig, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Japan, Luxembourg, Norge, New Zealand, Polen, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige.

Microgaming progressive jackpots på Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino har progressive jackpot spil for dig at vælge imellem!

Samlet alle jackpots til rådighed (Microgaming Progressive Jackpot Network): $6,144,931.16. Nedenfor kan du se de aktuelle jackpotniveauer (Opdateret for en time siden, søndag 15 i september):

Jackpot Spil
$2,780,831.82 Mega Moolah
spillemaskiner
$2,780,831.82 Mega Moolah Isis
spillemaskiner
$1,227,212.74 Major Millions 3-Reel
spillemaskiner
$1,227,212.74 Major Millions 5-Reel
spillemaskiner
$840,061.76 King Cashalot
spillemaskiner
$330,005.57 Roulette Royale
roulette
$239,411.46 Caribbean Draw Poker
poker
$224,159.40 Poker Ride
poker
$203,757.11 Progressive Cyberstud Poker
poker
$93,448.97 Triple 7s Progressive Blackjack
Blackjack
$67,301.24 LotsaLoot 3-Reel
spillemaskiner
$67,301.24 LotsaLoot 5-Reel
spillemaskiner
$52,034.02 Treasure Nile
spillemaskiner
$25,972.90 Jackpot Deuces
Video Poker
$17,817.64 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
$16,708.80 WowPot 3-Reel
spillemaskiner
$16,708.80 WowPot 5-Reel
spillemaskiner
$15,975.51 Tunzamunni
spillemaskiner
$8,188.80 Cash Splash 3-Reel
spillemaskiner
$8,188.80 Cash Splash 5-Reel
spillemaskiner
$2,043.42 Fruit Fiesta 3-Reel
spillemaskiner
$2,043.42 Fruit Fiesta 5-Reel
spillemaskiner

Grand Mondial Casino Anmeldelse af Casino Bonus Center

Historien om denne anmeldelse

Grand Mondial Casino blev gennemgået af os for første gang i 2011. Denne anmeldelse blev opdateret 2 uger siden,

Nuværende vurdering:

Rating 5 af 5

Bedømmelse: 5 ud af 5

Annoncørens oplysning: Denne anmeldelse er en salgsfremmende funktion - Denne anmeldelse er ikke udbydes af en uafhængig forbrugerbevægelse.

Software og spilplatform

Grand Mondial Casino tilbyder casino spil udviklet af Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge og SlingShot, give sine spillere flere valgmuligheder at vælge fra. Spillere på Grand Mondial Casino kan downloade den gratis casino software eller spille online uden en download. Grand Mondial Casino tilbyder et udvalg af spil at blive afspillet direkte på smartphones og tablets

Bemærk: Nogle casino software udbydere har restriktioner for hvilke lande deres spil kan tilbydes. Tilgængelighed afhænger af dit land.

Certificering af Casino Bonus Center

Vores hold har vist de vigtigste aspekter, der skal overvejes for at spille for rigtige penge på et online casino, såsom udbetalinger, support, akkrediteret software, pålidelighed, kvalitet af de spil og reguleringsstandarder, og vi kan bekræfte, at Grand Mondial Casino opfylder branchens-bedste praksis.

Den bonus på $37.50 tilbydes af Grand Mondial Casino på første indbetaling er en enorm bonus!

Licenser

Grand Mondial Casino er udgivet under betingelserne i Kahnawake Gaming Commission, Canada.

hjemmesiden GrandMondial.eu ejes og drives af Technology Services Trading Ltd.

I Storbritannien, Grand Mondial Casino administreres af Apollo Entertainment Limited, Et maltesisk registreret selskab med registreret adresse Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. er licenseret og reguleret i Storbritannien af ​​den UK Gambling Commission Under licensnummer: 000-038620-R-319310-005, og uden for Storbritannien af Malta Gaming Authority, Under licensnummer MGA / CL1 / 501 / 2008.

Support center

Grand Mondial Casino opretholder et 24 time, 7 dage om ugen call center til at håndtere alle e-mail, live chat og telefon forespørgsler.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Ansvarligt Spil

Vi er også konstant overvågning vores spil til at identificere problemet og mindreårige gambling. Vi kan sætte væddemål grænser for bestemte spillere. Vi opfordrer også folk til at kontakte "Helping Hand" på IGC websiden eller Gamblers Anonymous for assistance og mere information om dette emne.

Grand Mondial Casino accepterer ikke spillerregistreringer fra følgende steder:

Afghanistan, Amerikanske Samoa, Angola, Armenien, Australien, Aserbajdsjan, Belgien, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Cape Verde, Den Centralafrikanske Republik, Tchad, Christmas Island, Cocos (Keeling) Island, Comorerne, Congo, Cote d'Ivoire Cypern, Dominica, Østtimor, Ækvatorialguinea, Eritrea, Etiopien, Mikronesiens Forenede Stater, Frankrig, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Ungarn, Iran, Irak, Irland, Israel, Italien, Kiribati, Kirgisistan, Liberia Mauritius, Mayotte, Myanmar, Nauru, Nigeria, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Nordmarianerne, Nordkorea, Pakistan, Palau, Filippinerne, Pitcairn, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rwanda, Sierra Leone, Singapore, Somalia, Sydafrika, Spanien, Sudan, Sverige, Syrien, Tadsjikistan, Taiwan, Uganda, USA, Jomfruøerne, USA, Vestsahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.