Luxury Casino

Bedømmelse: 4 of 5
Modtag op til € 1,000 Free på dine første fem indskud!

Tilmeldingsbonus:

100 % op til

150 €

Bonus på første indbetaling

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Det ser ud til at du befinder dig i USA

Desværre vil besøgende, der befinder sig i USA, ikke være i stand til at registrere sig på enhver spillewebsted via links, der leveres af CasinoBonusCenter.com.

Luxury Casino

Modtag op til € 1,000 Free på dine første fem indskud!

  • En 100% bonus op til 150 € ekstra med din første indbetaling (nye kunder)
  • Bonus tilgængelig på din sekunder køb
  • Bonus tilgængelig på din tredje indbetaling
  • Danske spillere accepteres (Skift land)
  • In-browser spil - Ingen download kræves
  • Downloadbare spil er også tilgængelige
  • Spil til mobilenheder - Spil casino spil på din smartphone eller tablet
  • Levende casino - Spil mod rigtige croupiers på Luxury Casino
  • Microgaming progressive jackpots til rådighed. Microgaming jackpots i alt: € 4.091.432,76
  • Testet og certificeret af Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Please gamble ansvarligt

Software: Evolution Gaming, Microgaming, Just for the Win, MahiGaming, Fortune Factory, Foxium, Rabcat, SlingShot, Stormcraft og Triple Edge

Internet side: www.LuxuryCasino.dk

Luxury Casino | Bonusser og kampagner

Gør dig klar til kontanter i en massiv € 1,000 gratis!

Sådan at gøre krav på € 1,000 velkomstbonus, belønnet for dig over din første 5 indskud:

  • Lav din første indbetaling til en 100% bonus: få op til € 150 gratis!
  • Lav din anden indbetaling til en 50% bonus: få op til € 200 gratis!
  • Lav din tredje indbetaling til en 25% bonus: få op til € 300 gratis!
  • Lav dit fjerde depositum for en 50% bonus: få op til € 200 gratis!
  • Lav dit femte depositum for en 100% bonus: få op til € 150 gratis!

Progressive Jackpots

I alt, € 4.091.432,76 er på højkant i Microgaming Progressive Network lige nu. Du kunne være Den næste store vinder!

Seneste Progressive Vindere - Luxury Casino

$ 12,945,668.34 blev vundet spiller Mega Moolah at Luksus Casino marts 5, 2019

Prøv lykken!

Spil på din mobil!

Alle de nyeste mobile casino spil med bet grænser fra 1c til € 25,000 findes på Luxury Casino.

Mega Vault Millionaire™ - Eksklusivt progressivt jackpot-spil nu live på Luxury Casino

www.LuxuryCasino.dk

Mega Vault Millionaire™ er en ny tilføjelse til Mega Moolah jackpot-serie, hvor du har en chance for at vinde den enorme jackpot, der starter ved € 1,000,000!

Dette spil er eksklusivt til Casino Rewards Group

Seneste Progressive Jackpot vindere

Hvem vandt jackpotten? Her er bordet på Seneste Jackpot Vindere på Luxury Casino

Gevinster Spil Dato
CA$18,493.06 Mega Moolah November 11, 2019
CA$16,956.21 Cash Splash 5 Reel Oktober 18, 2019
CA$10,064.90 Mega Vault Millionaire Oktober 16, 2019
CA$7,777.95 Cash Splash 5 Reel Oktober 8, 2019
€21,487.03 CashSplash 5-Reel September 21, 2019
€132,825.38 Treasure Nile September 20, 2019
CA$101,065.16 Treasure Nile September 14, 2019
CA$21,058.42 Mega Moolah September 4, 2019
$35,957.51 Mega Moolah August 23, 2019
CA$39,267.23 Mega Moolah August 14, 2019

Denne måneds særlige kampagne hos Luxury Casino

Dobbelt belønning peger på A Dark Matter

Denne måneds særlige kampagne hos Luxury Casino

A Dark Matter er en 5 x 3-rulle, 5-linjeslot med Invaderer Wilds ™ hele vejen igennem. Spillet har et stort gevinstpotentiale, der venter på at blive afdækket fra dets hjul, hvor op til 1200x-indsats kan vindes på et enkelt spin i basisspillet og op til 2400x indsats på et enkelt spin kan vindes i Free Spins.

3 Scatters vil tage dig ind i Free Spins-funktionen, med 12-spins til at starte og potentialet for at tilføje et ekstra gratis spin for hver scatter, der lander under funktionen.

Spil spilleautomaten A Dark Matter denne november måned kl Luxury Casino og du vil blive krediteret med dobbeltpoint.

Kampagneperioden er mellem 01 november 2019 og midnat GMT 30 november 2019. Hvis "A Dark Matter" er ikke tilgængelig i dit land, kan du deltage i denne kampagne ved at spille på "Tally Ho".

Udgivelse af nye spil | November 2019

Her er en frisk liste over nye spil, der kommer til Luxury Casino denne november måned:

Jungle Jim and the Lost Sphinx | Lanceret 15 dage siden, den November 6, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Jungle Jim and the Lost Sphinx

Jungle Jim and the Lost Sphinx er et 35-betalingslinjespil, der udvides til 5x5 og 50-linjer under funktionerne.

Denne helt nye online slot introducerer en ny Win Booster ™ -variant, der giver dig mulighed for at øge din indsats med 300% for at låse op en bonus Scatter.

Med chancen for at vinde op til 6250x din indsats, du er i livets eventyr med Jungle Jim!

Lock A Luck | Lanceret 9 dage siden, den November 12, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Lock A Luck

Lock-A-Luck er en 5x3 online-slot med 243 permanent aktiverede måder at vinde på. En klassiker bliver aldrig gammel, men dette spil bringer et nyt tag til den elskede formel. Basisspillet repræsenterer klassisk slot-sjov med Lucky Highs, Wilds og Locked Reels.

Med muligheden for lave indsatsstørrelser for at låse en massiv udbetaling ud, er der ikke noget bedre tidspunkt at låse din held!

Rising Royals™ | Lanceret 7 dage siden, den November 14, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Rising Royals ™

Dette elegante og kongelige spil indeholder 5-hjul, 3-rækker, 20-betalingslinjer og har Symbol Lock Re-spin og Symbol Upgrade.

I Versailles-paladset bor der en kongefamilie: en konge, en dronning og deres prins, der findes blandt et overdådigt liv med blændende lysekroner, en rose-prydet gårdsplads og nuancer af kongelig lilla. Det er en kongelig bold, og du er inviteret!

Tiki Mania | Lanceret 2 dage siden, den November 19, på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Tiki Mania

Tiki Mania kombinerer farverige traditionelle polynesiske motiver med spændende og animerede spilmekaniske handlinger i et fortryllende tropisk spillested.

Jackpot-funktionen er tilgængelig både i basisspillet og gratis spins, og tildeler enten 50 gange større eller 1000 gange større gevinst.

Playboy™ Gold Jackpots | Går live den 26 november (5 dage fra nu), på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Playboy ™ Gold Jackpots

Dine yndlings smukke kaniner er tilbage og søger at hjælpe dig med at vinde stort!

Rig på funktioner, Playboy™ Gold Jackpots er i en klasse i sig selv; Landing the Wheel Bonus er din billet til gratis spins eller jackpotpriser op til 2500x! Gå vild med legekammeraterne og garanterede Jumbo-blokke på hvert gratis spin!

© 2019 Playboy Enterprises International, Inc. Playboy and the Rabbit Head Design are trademarks of Playboy Enterprises International, Inc. and used under license by Microgaming.

Festive Indulgence | Går live den 28 november (7 dage fra nu), på desktop og mobile platforme

Nyt spil: Festive Indulgence

Festive Indulgence er en ny online slot lige i tide til ferien!

Inden for Free Spins-funktionen alle sejre tredobles og yderligere 3-spredning på hjulene behandler dig med yderligere 15-spins. Ferien er det perfekte tidspunkt at forkæle dig selv, så kom i gang med Festive Indulgence på Luxury Casino!

www.LuxuryCasino.dk

Luxury Casino Velkomstbonus

Spillere, der beslutter at købe chips ved Luxury Casino vil modtage en enorm bonus på 100% op til 150 € på deres første køb, denne bonus giver flere muligheder for at have en stor tid på Luxury Casino

*Vilkår og betingelser gælder.

Luxury Casino er et anbefalet casino

Luxury Casino er blevet fremhævet som anbefalede casino for spillere placeret i følgende lande:

Østrig, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Japan, Luxembourg, Norge, New Zealand, Polen, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige.

Microgaming progressive jackpots på Luxury Casino

Luxury Casino har progressive jackpot spil for dig at vælge imellem!

Samlet alle jackpots til rådighed (Microgaming Progressive Jackpot Network): €4.091.432,76. Nedenfor kan du se de aktuelle jackpotniveauer (Opdateret 57 minutter siden, torsdag 21 i november):

Jackpot Spil
€1.054.222,24 Mega Moolah
spillemaskiner
€1.054.222,24 Mega Moolah Isis
spillemaskiner
€898.038,96 King Cashalot
spillemaskiner
€825.839,77 Major Millions 3-Reel
spillemaskiner
€825.839,77 Major Millions 5-Reel
spillemaskiner
€341.601,01 Roulette Royale
roulette
€262.602,34 Caribbean Draw Poker
poker
€226.993,98 Poker Ride
poker
€215.352,55 Progressive Cyberstud Poker
poker
€105.044,41 Triple 7s Progressive Blackjack
Blackjack
€44.845,75 Treasure Nile
spillemaskiner
€36.159,34 Jackpot Deuces
Video Poker
€21.137,05 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
€19.919,57 Cash Splash 3-Reel
spillemaskiner
€19.919,57 Cash Splash 5-Reel
spillemaskiner
€16.023,42 Tunzamunni
spillemaskiner
€13.192,14 Fruit Fiesta 3-Reel
spillemaskiner
€13.192,14 Fruit Fiesta 5-Reel
spillemaskiner
€10.460,23 LotsaLoot 3-Reel
spillemaskiner
€10.460,23 LotsaLoot 5-Reel
spillemaskiner
€6.120,44 WowPot 3-Reel
spillemaskiner
€6.120,44 WowPot 5-Reel
spillemaskiner

Luxury Casino Anmeldelse af Casino Bonus Center

Historien om denne anmeldelse

Luxury Casino blev gennemgået af os for første gang i 2011. Denne anmeldelse blev opdateret 2 måneder siden,

Nuværende vurdering:

Rating 4 af 5

Bedømmelse: 4 ud af 5

Annoncørens oplysning: Denne anmeldelse er en salgsfremmende funktion - Denne anmeldelse er ikke udbydes af en uafhængig forbrugerbevægelse.

Software og spilplatform

Luxury Casino tilbyder casino spil udviklet af Evolution Gaming, Microgaming, Just for the Win, MahiGaming, Fortune Factory, Foxium, Rabcat, SlingShot, Stormcraft og Triple Edge, give sine spillere flere valgmuligheder at vælge fra. Spillere på Luxury Casino kan downloade den gratis casino software eller spille online uden en download. Luxury Casino tilbyder et udvalg af spil at blive afspillet direkte på smartphones og tablets

Bemærk: Nogle casino software udbydere har restriktioner for hvilke lande deres spil kan tilbydes. Tilgængelighed afhænger af dit land.

Certificering af Casino Bonus Center

Vores hold har vist de vigtigste aspekter, der skal overvejes for at spille for rigtige penge på et online casino, såsom udbetalinger, support, akkrediteret software, pålidelighed, kvalitet af de spil og reguleringsstandarder, og vi kan bekræfte, at Luxury Casino opfylder branchens-bedste praksis.

Bonusen på 100% op til 150 € tilbydes af Luxury Casino på første indbetaling er en enorm bonus!

Licenser

Luxury Casino er udgivet under betingelserne i Kahnawake Gaming Commission, Canada, Og er også licenseret af Malta Gaming Authority, under licensnummer MGA/CL1/501/2008.

Luxury Casino ejes og drives af Technology Services Trading Ltd.

Luxury Casino ledes i Storbritannien af Apollo Entertainment Limited, og er licenseret og reguleret i Storbritannien af ​​den UK Gambling Commission under licensnummer: 000-038620-R-319310-006.

Luxury Casino kontrolleres af Spillemyndigheden. Licensnummer: 18-1438731.

Support center

Luxury Casino opretholder et 24 time, 7 dage om ugen call center til at håndtere alle e-mail, live chat og telefon forespørgsler.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Luxury Casino accepterer ikke spillerregistreringer fra følgende steder:

Afghanistan, Amerikanske Samoa, Angola, Armenien, Australien, Aserbajdsjan, Belgien, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Cape Verde, Den Centralafrikanske Republik, Tchad, Christmas Island, Cocos (Keeling) Island, Comorerne, Congo, Cote d'Ivoire Cypern, Dominica, Østtimor, Ækvatorialguinea, Eritrea, Etiopien, Mikronesiens Forenede Stater, Frankrig, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Ungarn, Iran, Irak, Irland, Israel, Italien, Kiribati, Kirgisistan, Liberia Mauritius, Mayotte, Myanmar, Nauru, Nigeria, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Nordmarianerne, Nordkorea, Pakistan, Palau, Filippinerne, Pitcairn, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rwanda, Sierra Leone, Singapore, Somalia, Sydafrika, Spanien, Sudan, Sverige, Syrien, Tadsjikistan, Taiwan, Uganda, USA, Jomfruøerne, USA, Vestsahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.